EXPERTER PÅ
SPECIAL­KOMPONENTER

KRÄVANDE

Precis som våra komponenter trivs vi i krävande förhållanden.

NOGGRANNA

Noggrann planering och korrekt implementering skapar tillförlitliga resultat.

EXAKTA

Beprövade experter som hanterar minsta möjliga toleranser i en mängd olika material.

HÖGTEKNISK EXPERTIS

INDUSTRILEDANDE TEKNISK EXPERTIS

Sedan starten år 1991 har vi genomgått en lång rad förändringar och förbättringar. Allt från expanderingar, investeringar till certifieringar och kunderkännanden har resulterat i det framgångsrika företag vi är idag.

TJÄNSTER

Våra omfattande och specialiserade bearbetningsmetoder består av CNC-fräsning, CNC-svarvning, längdsvarvning, stångsvarvning, hårdsvarvning och gängvalsning. Vi utför också ytbehandlingar, härdningar, kuggbearbetning och kompletta lösningar med montering.

OM OSS

VEM ÄR VI? Underleverantör inom CNC-bearbetning som tillverkar finmekaniska komponenter, verksamma strax utanför Jakobstad, Finland. Vi strävar efter att ständigt öka vår expertis genom att investera i branschens senaste teknik.

VAD GÖR VI? CNC-bearbetade precisionskomponenter av en mängd olika material, allt från koppar och plast till krävande legeringar. För tillfället tillverkar vi till exempel lås-, svets- och instrumentkomponenter.

Kompletta lösningar med montering och mätningar för våra kunder. Genom vårt leverantörsnätverk erbjuder vi kuggbearbetningar, olika elektrolytiska ytbehandlingar och härdningar.

HUR GÖR VI? Vårt ISO9001-certifikat och övriga certifieringar vittnar om att vi ständigt strävar efter förbättringar och högsta möjliga nivå av kundnöjdhet. Vi utvecklar ständigt våra processer för att öka vår kompetens och förbättra våra kundrelationer.

VÅR VISION OCH MISSION

Vår mission är att vara en oersättlig samarbetspartner för våra kunder, och samtidigt en ledande aktör i utvecklingen av produktionsteknologin i vår bransch. Därför utvecklar vi ständigt vårt utbud av flexibla lösningar till konkurrenskraftiga priser.

KRÄVANDE, NOGGRANNA, EXAKTA. Låt oss prata teknik en stund! Många anser att nära är bra nog. Det gäller dock varken för oss eller för våra kunder. Det är ett faktum att bearbetningsvärlden är krävande. Därför vill vi hålla högsta möjliga standard och erbjuda utmärkta lösningar även för de mest krävande bearbetningsutmaningarna.

Att vara noggrann innebär att det blir rätt redan första gången! Vi vet att omsorgsfull planering, kombinerat med korrekt implementering, skapar tillförlitliga resultat. Därför är vi noggranna i allt vi gör. När det kommer till produkterna som levereras till dig garanterar vi service av högsta möjliga kvalitet. Det gäller allt från planering och tillverkning till hantering och förpackning. Du får vad du vill ha från BS-Metall!

Våra produktionsutrymmen är från grunden planerade för precision. Vi utvecklar hela tiden vår tekniska expertis genom att lära oss mer och utökar vår kapacitet genom att strategiskt investera i branschens mest innovativa maskiner och utrustningar. Att vi ständigt förbättrar våra produkter gör att vi förblir en av branschens mest erkända leverantör av finmekaniska komponenter.

NYHETER