ERIKOIS­KOMPONENTTIEN
ASIANTUNTIJA

VAATIVUUS

Loistamme vaativissa olosuhteissa komponenttiemme tavoin

TÄSMÄLLISYYS

Huolellisella suunnittelulla ja virheettömällä toteutuksella luotettavaan lopputulokseen

TARKKUUS

Todellisten ammattilaisten tarjoama, uusimman kehityksen mukainen toleranssi erityyppisille materiaaleille.

KORKEA TEKNINEN OSAAMINEN

ALAN JOHTAVA TEKNINEN OSAAMINEN

Laajentumisesta investointeihin, sertifikaatteihin ja asiakkaiden antamaan tunnustukseen, olemme ansioituneet niin innovaatioissa kuin kehityksessä jo vuodesta 1991 saakka.

PALVELUT

Kattaviin ja erikoistuneisiin koneistuspalveluihimme kuuluu: CNC-jyrsintä ja sorvaus, pitkäsorvaus, tankosorvaus, kovasorvaus ja kierteen valssaus. Tarjoamme myös seuraavat palvelut; erilaiset pintakäsittelyt, karkaisut, hammastukset sekä kokoonpano.

MEISTÄ

KEITÄ ME OLEMME? CNC-koneistuksen alihankkija, joka valmistaa huipputarkkoja komponentteja aivan Pietarsaaren edustalla. Olemme sitoutuneet jatkuvaan ammattitaitomme kehittämiseen hyödyntäen viimeisintä koneistustekniikkaa.

MITÄ ME TEEMME? CNC-koneistettuja korkeatasoisia komponentteja eri materiaaleista, kuparista muoviin ja vaativiin metalliseoksiin. Tällä hetkellä valmistamme esimerkiksi lukko-, hitsaus- ja instrumenttikomponentteja.

Täydelliset kokoonpano- ja mittatilausratkaisut asiakkaillemme. Toimittajaverkostomme kautta tarjoamme hammastusta ja pintakäsittelyä, kuten erilaisia karkaisu- ja elektrolyyttipinnoitteita.

MITEN ME TEEMME? ISO9001 – ja muut sertifikaattimme ovat todisteena jatkuvista kehitystavoitteistamme ja korkeimmasta mahdollisesta asiakastyytyväisyydestä. Kehitämme jatkuvasti prosessejamme laajentaaksemme osaamistamme ja kehittääksemme asiakassuhteita.

VISIO & MISSIO

Missiomme on olla arvokkain kumppani asiakkaillemme ja alan suunnannäyttäjä tuotantotekniikan kehityksessä.

Siksi kehitämme jatkuvasti valikoimaamme joustavilla ratkaisuilla kilpailukykyisin hinnoin.

VAATIVUUS, TÄSMÄLLISYYS, TARKKUUS. Jos ajatellaan hetki tekniikkaa. Monille riittää melko hyvä, mutta ei kuitenkaan meille eikä asiakkaillemme. Koneistusmaailma on vaativa ja me pidämme osaamisemme huipputasolla, jotta voimme olla kilpailukykyisiä ja tarjotaksemme esimerkillisiä ratkaisuja kaikkein vaativimpiinkin koneistuksen haasteisiin.

Täsmällisyys tarkoittaa onnistumista ensimmäisellä kerralla. Huolellisella suunnittelulla ja virheettömällä toteutuksella voimme taata tasokkaan lopputuloksen. Teemme kaiken huolellisesti. Tiedämme tarjoavamme korkeimman palvelutason, aina toimitettujen tuotteiden suunnittelusta valmistukseen, pakkaukseen ja jalostukseen saakka. BS-Metall toteuttaa asiakkaan toivomukset!

Konepajamme on suunniteltu alusta alkaen tarkkuuden näkökulmasta. Olemme sitoutuneet jatkuvaan tekniseen osaamiseen ja suorituskyvyn kehittämiseen. Uutta oppimalla ja sijoittamalla strategisesti parhaisiin innovatiivisiin koneisiin ja työvälineisiin, parannamme jatkuvasti tuotteitamme ja tarjoamme alan johtavan huipputarkan lopputuloksen.

AJANKOHTAISTA