TARKKUUSKOMPONENTIT
VAATIVIIN
LUKITUSJÄRJESTELMIIN

Valmistamme sertifioituja CNC-koneistettuja erikoiskomponentteja mekaanisiin turvallisuusratkaisuihin, joiden turvallisuusvaatimukset ovat korkeat.

LUKKOTEOLLISUUS

ETSITTEKÖ TOIMITTAJAA?

Meillä on vankka kokemus komponenttien valmistuksesta, minkä ansiosta pystymme tarjoamaan laadukkaita tuotteita alalle, jonka keskiössä ovat turvallisuus ja tarkkuus.

Valikoimastamme löydätte erikoiskomponentit niin suurissa kuin pienissä erissä. Ne voidaan mukauttaa erityisten tarpeidenne mukaan. Kun valitsette meidät toimittajaksenne, voitte luottaa siihen, että palveluksessanne on markkinoiden ja alan johtava yritys. Tämä on mahdollista, sillä hyödynnämme viimeisintä teknologiaa, nykyaikaisimpia koneita ja prosessimme ovat pitkään kehitettyjä.

MITÄ KOMPONENTTEJA TARVITSETTE?

Valmistamme monia erityisosia lukkoteollisuudelle. Yhdessä teidän kanssanne käymme läpi komponenttien piirustukset ja erityisvaatimukset löytääksemme kustannustehokkaan tuotantoratkaisun.

VALIKOIMASTAMME LÖYDÄTTE SEURAAVAT KOMPONENTIT:

Lukkopesän ytimet, vääntiöt, avainpesät, ovensulkijat, päätyosat, männät, vaipat, laipat, tapit, nokat, ruuvit, mutterit, venttiilit, holkit, karat ja muut turvallisuusratkaisujen erikoiskomponentit.

ETSITTEKÖ MUUN TYYPPISIÄ KOMPONENTTEJA?

OTA YHTEYTTÄ

MEILLÄ ON TARVITTAVAT VALMIUDET ERILAISTEN KOMPONENTTIEN VALMISTAMISEEN.

YHDESSÄ LÖYDÄMME RATKAISUN.